TELCO NCC's FotoPage

By: droc TELCO NCC

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-May-2008 17:29 Email | Share | | Bookmark
colour of malaysia 2008




































lain2 gambar ada kat sini
http://www.flickr.com/photos/ianal


Sunday, 4-May-2008 04:07 Email | Share | | Bookmark
KID PHOTOGRAPHY






































Friday, 2-May-2008 16:09 Email | Share | | Bookmark
KIDs PhotoGraphY

Geng,

Hari tu aku ada cadangkan untuk buat outing bertemakan 'Kids Photography'. So semalam aku dgn ian dah buat survey lokasi dan buat percubaan untuk outing yang akan dijalankan nanti. Ini ada beberapa sample gambar-gambar yang aku shoot. Saja aku nak upload kat sini, harap lepas ni kita dapat buat lebih baik dengan lebih ramai model kanak-kanak yang turut serta.









ClickForMore

Ada cdangan untuk tarikh dan lokasi ?


Saturday, 12-Apr-2008 20:00 Email | Share | | Bookmark
Farewell Dinner ?? Part 2









Kalau2 rasa nak vote tu, AFUNDI je nama calon yang anda rasakan mungkin akan terkeluar...
Taip AFUNDI <nama calon> dan hantar kepada 019-2198633 (DROC)
....






Saturday, 12-Apr-2008 18:14 Email | Share | | Bookmark
Farewell Dinner ?? Part 1


TS2 mengadakan "Farewell Dinner" @ Secret Recipe ?? Agak2 saper lah yg nak berhijrah tu....??

Tunggu... More pictures .... coming up soon..........


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net